Valuta:

Knal Original WISMEC Reuleaux RX200S 200W TC Box Mod korting
Knal Original WISMEC Reuleaux RX200S 200W TC Box Mod korting
Knal Original WISMEC Reuleaux RX200S 200W TC Box Mod korting

Knal Original WISMEC Reuleaux RX200S 200W TC Box Mod korting

€84.741  €48.745
Korting: 42%

  • Model: TOU0130
In winkelwagentje: decreaseincrease    Reuleaux RX200S, een andere innovatieve versie van Reuleaux serie, nog steeds beschikt over het unieke design van het exterieur en instelbare temperatuur-functie. De optionele VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR modes zal u voorzien van prachtige vaping plezier. Naast het hoge vermogen van 200W, de verbeterde 0,96 inch OLED-scherm, waarin alle parameters duidelijker is een lichtpunt van de inrichting. Bovendien zal de upgrade-able firmware altijd uw apparaat up-to-date en de uitzonderlijke onregelmatige compacte vorm maakt het apparaat veel modieuze in je hand
Belangrijkste kenmerken:.
200W high power output met temperatuurregeling
Kan firmware upgraden via de micro-USB-poort
Output-modus: VW / TC-Ni / TC-Ti / TC-SS / TCR-modus
0,96 inch OLED-scherm toont alle parameters volledig en duidelijk
Powered drie hoog vermogen batterijen 18650, teneinde de 200W maximaal vermogen bereikt (ontlaadstroom dient boven 25A)
Ompoolbeveiligd effectief bereikt door de toepassing van speciale accu anti keercircuit de printplaat.
temperatuur: 100-315 graden C / 200-600 Deg.F (TC modes)
Output wattage: 1 - 200W
vermogen: 0,05-1,5 ohm voor TC modi, 0,1-3,5 ohm voor VW modus
roestvrij staaldraad en veerconnector
Magnetische achterkant
40 mm basisdiameter
zink legering constructie
510 spring loade d schroefdraadaansluiting
storingsindicatiestrategieën en Bescherming:
Niet verstuiver waarschuwing: wanneer het apparaat een verstuiver niet detecteert, zal het OLED-scherm "No Atomizer Found"
Atomizer laag alert:. wanneer de weerstand verstuiver onder 0,1 ohm VW modus of lager dan 0,05 ohm TC modi OLED scherm zal "verstuiver Lage"
Atomizer kortsluitingen bescherming. verstuiver bij kortsluiting optreedt, het OLED scherm geeft weergave "Atomizer Short"
Temperatuurwaarschuwing:. als de interne temperatuur van het apparaat is meer dan 70 graden, wordt de afdruk automatisch uitgeschakeld en verschijnt op het scherm "Device Too Hot"
dan 10 seconden bescherming:. wanneer de knop is ingedrukt dan 10 seconden, wordt de uitgang uitgeschakeld en het OLED-scherm verschijnt "over 10s Protection"
Temperatuurbeveiliging. TC modus de werkelijke temperatuur van de spoel op temperatuur is, waarbij de inrichting toont "Temp Protection"
Zwakke accu waarschuwing:. in VW / TC-modus wanneer de dev ice geïnstalleerd met een verstuiver werkt en de spanning van de batterij minder dan 2,9V, het apparaat toont "Zwakke batterij". Ondertussen zal het uitgangsvermogen dienovereenkomstig verlaagd
Laag stroomverbruik alert. Als de stroom van de accu lager is dan 10 procent, zal de stroom symbool op het scherm knipperen
Imbalanced alert:. Wanneer het verschil tussen de maximale en minimale celspanning gelijk of groter is dan 0,3 V, zal het OLED scherm “Imbalanced Batteries” weergegeven nadat u de USB kabel. Dan neem je de cellen op te laden of te vervangen met vers geladen cellen.
Controleer de USB-alert: wanneer de spanning van de USB-oplader gelijk of groter is dan 5.8V is, zal het OLED-scherm “Check USB Adapter” nadat u de USB-kabel of het vaping
controleren fout alert:. wanneer er geen stroom wordt gedetecteerd in laadtoestand, zal het OLED-scherm "Charge Error" weer te geven
Controleer accu waarschuwing:. wanneer één van de cellen niet correct is geïnstalleerd, zal het OLED-scherm "Controleer batterij".
Let op :?
1. Buiten bereik van kinderen houden. Pagina 2. Dit apparaat wordt niet aanbevolen voor gebruik door jongeren of niet-rokers.


    Scegli un voto per questo articolo. 1 stella è la peggiore e 5 stelle è il migliore.

    NOTE: I tag HTML non sono consentiti.
    NOTE: Le valutazioni richiedono una preventiva approvazione prima che venga visualizzato